BREAKING NEWS: POLIȚIȘTII BUZOIENI SUNT ÎN ALETĂ! EI CAUTĂ O TÂNĂRĂ DISPĂRUTĂ DE SÂMBĂTĂ

0
1720

Autor: Newss.ro

        Femeia este învățătoare la școala din Cândești, are 35 de ani și i-a fost anunțată dispariția de sâmbătă. Se pare că tânăra ar fi suferit o depreseie în urmă cu câteva zile iar vineri, ea ar fi mers la un cabinet psihologic din municipiul Buzău, alături de tatăl și sora ei. Medicul a evaluat-o și i s-a propus să se interneze la un Spital de Neuropsihiatrie din județul Buzău. Tânăra se pare că nici nu a vrut să audă de așa ceva și a fugit. Sâmbătă, familia a apelat la poliție iar femeia a fost dată în urmărire. Rudele au postat pe o rețea de socializare informații cu privire la numele, semnalmentele și hainele cu care era îmbrăcată femeia în ziua dispariției.

     ,,Persoană dispărută in centrul orasului BUZĂU. La data de 25 iunie a.c. Poliţia municipiului Buzău a fost sesizată cu privire la faptul că, în data de 25 iunie a.c. o femeie, de 35 ani, a fost data disparută. Tânara se numeşte Cristina Păun şi are următoarele semnalmente: – înălţime 1.82 m, ochi căprui, faţa ovală, păr mediu castaniu inchis, constituţie atletică, 58 kg.

        La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză (ie) albă cu câteva cusături sau flori roșii cusute sus, eșarfă albă, blugi albaștri largi, sandale joase albastre. Toţi cei care pot da relaţii în vederea localizării persoanei dispărute să anunţe la telefonul 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie. Sau contactați-ne va rog la numerele: 0766251439 Mihaela și 0723431927 Răducanu. Oferim recompensă celor ce pot oferi informații reale pentru găsirea în cel mai scurt timp a acesteia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =