CĂLDURA DIN ULTIMELE ZILE FACE PRIMELE VICTIME ÎN CONSTANȚA

0
1176

Autor: Newss.ro

          Trei bărbați se zbat acum între viață și moarte, la Spitalul Județean, după ce au fost la un pas să se înece în ultimele 24 de ore, pe plaja Modern, din Constanța. În cazul unuia dintre ei, i s-a făcut rău și a apoi a fost lovit de un val și nu a mai ieșit la suprafață. Câțiva oameni aflați pe mal l-au observat și au cerut ajutorul salvamarilor.

        Între timp, la fața locului au sosit și medicii de la Serviciul de  Ambulanță care au început imediat manevrele de resuscitare. După câteva zeci de minute, bărbatul a început să dea primele semne de viață. După ce l-au stabilizat medicii l-au transportat la Spitalul Județean Constanța. Era însă în comă profundă cu șanse minime de supraviețuire. ,,S-au inițiat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară. S-a încercat stabilizarea pacienților, ulterior ei au fost trasnsportați în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța” a declarat medicul Ionuț Cealera, SAJ Constanța.

           Alți doi bărbați, unul de 35 de ani și altul de 50 au ajuns și ei la spital mai mult morți decât vii, după ce au intrat să facă baie în mare. Primul s-a aruncat de pe pasarela din Mamaia, iar cel de-al doilea ar fi încercat să facă baie, azi noapte, deși se afla în stare de ebrietate. Toți cei trei pacienți sunt acum pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța iar medicii sunt extrem de rezervați în ceea ce privește șansele lor de supraviețuire.

        Din acest motiv, medicii trag un semnal de alarmă și îi avertizează pe turisti și pe localnici să nu se aventureze în apa înca rece pentru că astfel riscă să intre în șoc hipotermic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 24