BREAKING NEWS: GRAV ACCIDENT ÎN BUCOV, JUDEȚUL PRAHOVA. PATRU MAȘINI IMPLICATE ȘI DOUĂ PERSOANE RĂNITE

0
1649

Autor: Daniel Țigleanu

    UPDATE: Numărul victimelor accidentului de la Bucov, din județul Prahova a ajuns la 5: doi copii minori și trei femei, cu toții aflați într-una dintre mașinile implicate în incident. Elicopterul SMURD sosit la locul accidentului a transportat la București o victimă rănită grav. Este vorba de o femeie de 71 de ani.

      ȘTIREA INIȚIALĂ: Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN1B, în dreptul localității prahovene Bucov. Din primele date primite de la IPJ Prahova, în incident au fost implicate patru autoturisme. Se pare că în urma impactului două persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinilor. La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanțe, pompieri, un echipaj de Descarcerare. Totodată a fost trimis și un elicopter SMURD.

          Se pare că accidentul s-a produs după ce un autoturism ar fi ieșit dintr-o curte fără să se asigure, fiind acroșat de o mașină care circula regulamentar pe DN1B. Una dintre mașinile implicate a intrat pe celălalt sens de mers și a lovit alte două vehicule, printre care și un autobuz.

          Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române circulația pe DN1B Ploiești – Buzău se desfășoară îngreunat. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 + = 40