RESTRICȚII PE PODUL DE LA MĂRĂCINENI, DIN JUDEȚUL BUZĂU

0
1633

Autor: Newss.ro

     CNADNR a lansat recent licitația pentru stabilirea firmei care va repara podul de la Mărăcineni. Asfaltul, din cauza uzurii, arată ca după un bombardament, mai multe cratere fiind vizibile cu ochiul liber. Situația este cu atât mai gravă cu cât, în încercarea de a evita găurile din asfalt, mai mulți șoferi au fost la un pas să producă accidente pe podul de la Mărăcineni.

        Până când va fi desemnată societatea care se va ocupa de repararea podului, traficul în zonă va fi restricționat. Adică s-ar putea ajunge să se circule și cu 10 kilometri la oră, iar pentru asta se vor monta limitatoare de viteză chiar la intrare pe pod. Rămâne de văzut dacă o parte din sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat și municipiul Buzău va fi închis. Ultima reparație importantă făcută la podul de la Mărăcineni, după inundațiile din 2005.

       Acesta a intrat în reabilitare după ce viiturile produse la vremea respectivă au afectat doi dintre pilonii de susținere, fapt care a angrenat ruperea structurii gigantice. În prima etapă, au avut loc lucrări de consolidare a celor șase piloni de la intrarea pe pod dinspre oraș și până la zona afectată de viitură. În următoarea etapă a fost deviat cursul râului Buzău, după îndepărtarea pieselor metalice care acopereau podul pe porțiunea slăbită de viitură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =