CROSUL ,,ZIUA OLIMPICĂ” LA CEA DE-A VII-A EDIȚIE, LA BUZĂU

0
1316

Autor: Leonard Bunilă

      Cu mic cu mare, buzoienii sunt invitați marți, 21 iunie, la mișcare. Crosul “Ziua Olimpică”,  ajuns la ediția a VII-a, se va desfăşura în Parcul Crâng din municipiul Buzău, cu începere de la ora 10:00, şi este dedicat buzoienilor de toate vârstele. Evenimentul este organizat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, cu sprijinul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Buzău. Primul start este prevăzut la ora 10.00, pentru categoria 6-11 ani, pe traseul Poarta Crâng-Obelisc. Pentru toate celelalte categorii de vârstă, următorul start se va da la ora 10.15, de la Poarta Parc Crâng, pe traseul Obelisc – tur de heleşteu – Obelisc.

         Fiecare participant se va prezenta cu originalul certificatului de naştere ori a cărții de identitate la secretariatele aflate la punctele de start, aflate în zona Obelisc din Crâng, în intervalul orar 08:30 – 09:45. De asemenea, fiecare participant trebuie să se prezinte cu un aviz la medicul de familie că este apt medical pentru efort, sau trebuie să completeze o declarație pe proprie răspundere.

       Festivitatea de premiere a Crosului ,,Ziua Olimpică” va avea loc în zona Obelisc. Câştigătorii fiecărei categorii de vârstă vor fi recompensaţi cu medalii, diplome  şi cupe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 80