URMĂRIRE CA-N FILME LA CONSTANȚA. POLIȚIȘTII AU OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ UN ȘOFER DE 18 ANI, CARE A FUGIT DE LA LOCUL UNUI ACCIDENT

0
1275

Autor: Newss.ro

      Un tânăr de 18 ani după ce a furat maşina părinţilor și a fost oprit de polițiștii constănțeni cu cu focuri de armă, după o cursă nebună prin tot orașul. Incidentul s-a produs joi noapte. Oamenii legii se aflau pe strada Dezrobirii, la intersecţie cu strada Eliberării, din Constanța când l-au văzut pe tânăr, la volanul unei mașini BMW X6, că circula cu viteză. Polițiștii i-au făcut semn să oprească însă șoferul teribilist a accelerat.

     Oamenii legii au pornit într-o urmărire ca-n filme a tânărului care rula cu viteză pe străzile din Constanța. Șoferul într-un final a oprit pe strada Oborului, după ce autoturismul său a lovit o maşină parcată. Imediat după accident, tânărul a ieșit din mașina sa şi a luat-o la fugă. A fost nevoie de focuri de armă pentru a-l opri pe șofer.

    Odată ce s-a predat, tânărul a fost imobilizat şi încătuşat. El s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu permis de conducere necorespunzător. Tânărul deținea permis de conducere însă pentru pentru moped şi motocicletă, nu şi pentru autoturisme. El va fi cercetat în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 + = 41