12 ANI DE ÎNCHISOARE. ESTE SENTINȚA CARE-L AȘTEAPTĂ PE MEDICUL VIOLATOR DIN CONSTANȚA

0
1439

Autor: Newss.ro

        Medicul constănțean care și-a aruncat întreaga carieră profesională în aer,  după ce ar fi violat o pacientă de 11 ani. El  este în spatele gratiilor asteptând procesul, la Constanța. Între timp ancheta continuă, iar procurorii fac apel la părinții ai caror copii i-au trecut prin mâna doctorului, să-i intrebe dacă au fost supuși sau nu vreunui tip de agresiune sexuală. ,,Facem un apel către persanele care au copii și care eventual au mers la tratament la acest medic să discute cu copiii și în situația în care confirmă faptul că inculpatul a avut comportamente indecente, neconforme la adresa lor să sesizeze organele de poliție, chiar Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța” declară procurorul Gabriel Teliceanu.

     Totul a pornit după ce o fată de 11 ani, le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat, în cabinetul medicului. Îngroziţi de cele auzite, aceştia au depus o reclamaţie la Poliţie. În tot acest timp, s-au strâns probe la dosar, inclusiv înregistrări ale discuţiilor dintre medic şi părinţi. Victor Boţ nu recunoscut că a obligat-o pe fata de 11 ani să se supună unui act sexual oral.

       Chiar şi în faţa judecătorilor, medicul a continuat să-şi susţină nevinovăţia. Asta nu l-a ajutat însă să scape de luarea măsurii arestării preventive pentru următoarele 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Vestea că doctorul Victor Boţ este cercetat pentru că ar fi violat o fetiţă de 11 ani în timpul consultaţiei a ajuns repede la urechile Colegiului Medicilor din Constanța care s-a reunit pentru a discuta sancțiunile pe care le va dicta în cazul medicului violator.

       Între timp, victima sa, minora de 11 ani a început consilierea psihologică. ,,De-a lungul timpului, ea are nevoie în primul rând, de asistență prihologică pentru a reuși să treacă peste acest moment și pentru a reuși să treacă peste teama nejustificată care apare și despre gândurile pe care ea acum, și le dezvoltă ca urmare a evenimentului negative la care a fost supusă” a declarat Cristina Gemenaru, psiholog.

     Născut în Arad, în anul 1977, medicul Victor Emanuel Boţ a  lucrat o vreme și la ,,Grădinița Groazei” din Constanța, unde camerele de supraveghere au surprins pe imagini câteva educatoare care băteau copii neascultători. Dacă în urma anchetei procurorilor se va dovedi că medicul este vinovat, acesta riscă 12 ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + = 23