15 IUNIE, TERMENUL LIMITĂ PÂNĂ LA CARE SE DEPUN PE SITE-UL A.N.I. DECLARAŢIILE DE AVERE ŞI DE INTERESE

0
1339
Sursa foto: Arhivă

Autor: Newss.ro

          Agenția Națională de Integritate anunță că în maxim o săptămână trebuie depuse pe site-ul instituției, declarațiile de avere și de interese. Acestea vor fi păstrate pe site-ul A.N.I. şi pe Portalul public al Agenţiei pe toată durata exercitării funcţiei sau mandatului, apoi trei ani după încetarea acestora, după care vor fi arhivate.

          ,, (…) 15 iunie 2016, este ultima zi în care persoanele prevăzute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010, pot depune declarațiile de avere și de interese anuale. Astfel, pentru înlesnirea procesului de completare a declarațiilor, Agenția Națională de Integritate recomandă persoanelor prevăzute de lege, utilizarea formularelor electronice ale declarațiilor de avere și de interese, ce sunt disponibile pe pagina de Internet a Agenției, la secțiunea “Formulare”. Ghidul de utilizare a formularelor electronice poate fi descărcat la adresa: https://goo.gl/1zHmVk” este menționat în comunicatul A.N.I.

          Dacă termenul pentru depunerea declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese nu este respectat și dacă nu sunt respectate și declarate cuantumul veniturilor realizate persoanele respective riscă amenzi de la 50 lei la 2.000 lei. Pe de altă parte, Agenția poate declanșa din oficiu procedura de evaluare a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

42 + = 50