FINAL DE ANCHETĂ: ȘOFERUL BRĂILEAN CARE A OMORÂT DINTR-O LOVITURĂ 5 PERSOANE, TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ

0
1227

Autor: Newss.ro

     După aproximativ două luni de la teribilul accident, procurorii brăileni au finalizat ancheta, iar șoferul care a provocat tragedia a ajuns în fața judecătorilor. Marius Negoiță a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Tânărul este acuzat că, în ziua de 4 aprilie 2016, a intrat pe contrasens și a ucis 5 oameni, după ce a intrat cu viteza de 115 km/h, în stația de autobuz de pe Șoseaua Râmnicu Sărat, din Brăila.

        Pe durata anchetei, procurorii au cerut instanței obligarea șoferului vinovat la tratament medical de specialitate, pe motiv că suferă de ,,afecțiuni neurologice”. Rudele uneia dintre victimile accidentului a solicitat daune morale de 1.250.000 euro.

      Pentru a afla adevărul din spatele teribilului accident, procurorii l-au interceptat pe bărbatul vinovat. La scurt timp după ce a provocat nenorocirea, acesta ar fi declarat unui apropiat de-al său, că a fost pur și simplu neatent. Și asta, deși inițial el le-a spus anchetatorilor că s-a împiedicat de covorul de sub pedalele mașinii, atunci când s-a produs tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 + = 84