ÎN EXCLUSIVITATE: ȘOC ȘI DURERE ÎN FAMILIA DASCĂLULUI DIN RÂMNICU SĂRAT MORT DUPĂ CE A CĂZUT DE LA ETAJUL 3 AL BLOCULUI SĂU

0
3009

Autor: Daniel Țigleanu

         Nimeni nu îşi poate explica ce anume l-a determinat pe bărbatul de 63 de ani Râmnicu Sărat, să recurgă la un astfel de gest. Dascălul locuia la etajul 4 iar sâmbătă după- amiăză a vrut să coboare pe fereastră cu ajutorul unei funii făcute din cearceafurile din locuința sa. La etajul 3 se pare că s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Soția dascălului spune că acesta nu a dat vreun semn că ar fi abătut sau că l-ar fi măcinat gânduri negre. ,,Nimic ca să îmi dea de bănuit. Am venit liniștită la slujbă.(…) Băuse dar nu atât de mult încât să nu se poată discuta cu el. Sub nicio formă” a declarat pentru newss.ro, Marieta Ghiorghița, soția dascălului.

        Gestul bărbatului lasă multe semne de întrebare. Soţia sa se gândește totuși că, poate acesta a avut o rătăcire de moment. ,,Ce l-a îndemnat să facă gestul ăsta nu știu, ca idee. Că o fi avut ca o stare a lui, din ce s-a trezit … ceva ca idee … nu știu cum se manifestă ca să vă explic așa” se întreabă soția bărbatului. Enoriașii au numai cuvinte de laudă la adresa dascălului care slujea cu atât devotament în biserică. ,,Era un om cumsecade. Nu mi-a venit să cred. Vineri am fost la slujbă și el era acolo la strană” au declarat pentru newss.ro, enoriașii înmărmuriți de durere și de șoc. Trupul dascălului a fost depus la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Râmnicu Sărat, iar miercuri va fi înmormântat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

79 + = 84