HM BUZĂU, TOT MAI APROAPE DE LIGA NAȚIONALĂ DE HANDBAL FEMININ

0
1593

Autor: Leonard Bunilă

       Handbal Municipal Buzău este foarte aproape să evolueze, din toamnă, în Liga Națională de handbal feminin. În cadrul turneului de baraj de la Pitești, gruparea buzoiană a învins, cu scorul de 39 – 38, formația Cetate Deva, în meciul de baraj pentru ocuparea locului 3. Partida a început marți, de la ora 12:00 și s-a disputat în Sala sporturilor din Pitești. Handbalistele de la Cetate Deva au început mai bine partida și au dominat prima repriză, scorul la pauză fiind 21 – 18 pentru ardelence.

      Elevele lui Romeo Ilie au ieșit de la cabine mult mai determinate iar pe parcursul celei de-a doua părți, au reușit să revină pe tabelă. Astfel, în minutul 45, scorul afișat de tabela Sălii Sporturilor din Pitești era 26 – 30, pentru buzoience. Finalul meciului a fost unul dramatic, buzoiencele reușind să câștige partida la un singur gol diferență, scor 39-38.

hm buzau      Victoria de marți este una extrem de prețioasă pentru gruparea buzoiană. În cazul în care formația HCM Baia Mare, rămasă fără jucătoare, dar mai ales fără sprijinul financiar al municipalităţii, se va retrage din campionat, locul acesteia va fi luat de HM Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 + = 76