INCIDENT TERIBIL ÎN COMUNA CORBU, JUDEȚUL CONSTANȚA ! UN COPIL DE 10 ANI ESTE ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O POARTĂ DE FOTBAL S-A PRĂBUȘIT PESTE EL

0
1334

Autor: Newss.ro

        Baiatul, legitimat la clubul de fotbal pentru juniori din localitate se afla pe teren, marți după-amiază, împreună cu mama și fratele său geamăn. Urma să își înceapă antrenamentul. Cu puțin timp înainte un coleg de echipă se pare că s-a agățat de una dintre porțile de pe teren. Aceasta s-a prăbușit și l-a lovit pe băiat în spate. ,,Aveau antrenament, erau însoțiți de instructor și acest copilaș era împreună acolo cu mama sa” spune Elena Badea, director Școala Corbu.

      Nenorocirea s-a petrecut sub ochii înmărmuriți ai mamei și ai celorlalți părinți care își supravegheau copiii.  Antrenorul și-a dat seama de gravitatea situației și i-a acordat primul ajutor micuțului. ,,Nu știu cine s-a agățat de bara care a căzut pe el. Când l-am văzut pe copil pe jos i-am dat primul ajutor” povestește antrenorul Constantin Borza.

      Oamenii au sunat la 112,  iar în câteva minute o ambulanță a ajuns la locul incidentului. Pentru că starea copilului era gravă s-a solicitat elicopterul SMURD. ,,Inițial copilul era conștient și a fost transportat cu un elicopter la Spitalul Județean pentru investigații. Ulterior am aflat de la colegii mei că s-ar putea să fie vorba despre o hemoragie internă” a declarat Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

     Pe terenul de fotbal și-au făcut apariția și politistii care au declanșat o anchetă. Antrenorul de fotbal recunoaște că porțile nu erau înca instalate corespunzător, dar susține că un eventual șut venit din partea copiiilor nu le-ar fi dărâmat. Mai mult decât atât, el spune că cei care îi supravegheaza pe puști până în momentul începerii antrenamentului sunt părinții. ,,Aceste bare nu sunt stabile, chiar noi urma să facem un turneu în duminica aceasta și le-am adus pentru copiii cei mici  să le punem în folosință. (…) Stăteau foarte bine. Dacă se agață de ele normal că ele cad” spune antrenorul.

      Terenul pe care s-a petrecut nefericitul aparține primăriei din Corbu iar porțile au fost achiziționate de aceeași instituție. Reprezentanții administrației locale spun că nu au nici o vină. ,,Comuna Corbu nu are nicio obligație din punct de vedere al protecției copilului referitor la teren. Terenul este dat în administrare pentru desfășurare de activități sportive, Asociației. Mai departe, Asociația este treaba ei să își ia măsurile de protecție” a declarat Constantin Vilău, inspector Primărie Corbu.  Copilul a fost internat pe secția de terapie intensivă unde va fi supus unei intervenții chirurgicale. Din cauza stării sale extrem de grave, marți noapte el a fost transferat la Spitalul Fundeni din București. El a fost supus unei noi intervenții chirugicale. În urma anchetei polițiștii vor stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 31 = 34