DOSARUL MORȚII LUI CONDREA PRELUAT DE CĂTRE PARCHETUL GENERAL

0
1438

Autor: Newss.ro

        Procurorul general Augustin Lazăr a declarat în urmă cu puțin timp, că dosarul privind accidentul mortal al patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, va fi preluat luni de către Parchetul General. Aflat la Centrul Militar, Lazăr a declarat că la acest moment, ancheta în acest caz se efectuează cu resurse superioare. Luni, doi martori oculari ai tragediei sunt audiați de către anchetatori. Potrivit unor surse, se pare că unul dintre ei ar fi făcut un apel de urgență procurorilor, pe motiv că s-ar teme pentru viața sa. Un  al doilea procuror de caz a ajuns la locul accidentului. Tot acolo s-au deplasat mai multe echipe de criminaliști care fac ultimele măsurători. Ei analizează zona pentru a lămuri aspectele suspecte ale acestui accident.

      În ceea ce-l privește pe Dan Condrea, patronul Hexi Pharma mort în tragedia de duminică după-amiază, Serviciul Român de Informații ar fi declarat că nu îl fila pe acesta. Ei nu au exclus varianta ca Dan Condrea să fi fost supravegheat însă, posibil de către un alt serviciu și nu de către SRI.

          La ora 09.30, medicii de la IML au demarat autopsia cadavrului lui Dan Condrea, în urma căreia ar urma să stabilească exact identitatea acestuia. Totodată în urma autopsiei se va stabili și dacă, în organismul acestuia se află sau nu urme de alcool.

patronul-hexipharma-a-murit-intr-un-accident-rutier-143165

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =