SITUAȚIE SCANDALOASĂ: PESTE 1.500 DE PERSOANE DECEDATE FIGURAU PE LISTELE ELECTORALE

0
1676

Autor: Newss.ro

    O trecere în revistă a Registrului național de evidența populației privind datele de stare civilă și domiciliul persoanelor a scos la iveală date îngrijorătoare. În urma verificărilor efectuate în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 100 de ani, s-a constatat că 1.563 persoane erau decedate, însă ele încă mai figurau în Evidenţa Populaţiei. De asemenea, sub semnul întrebării mai sunt alte 1.014 de persoane decedate, pentru care nu există acte care să ateste acest lucru.

   ,,Serviciile publice comunitare de evidența persoanelor continuă verificările privind alte 1.014 persoane cu vârsta de peste 100 de ani despre care, deşi nu au fost obținute acte care să certifice decesul, există informaţii că au încetat din viață, respectiv nu se mai află la domiciliu și nici nu au fost identificate rude, vecini sau apropiați care să cunoască situația acestora” se arată în comunicatul M.A.I.

     Datele de referinţă au fost comunicate Autorităţii Electorale Permanente pentru ca aceste persoane să nu mai figureze pe listele electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

51 + = 54