MOARTEA PATRONULUI HEXI PHARMA ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER

0
1587

Autor: Newss.ro

       La surt timp de la aflarea morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, într-un accident rutier, au apărut și teoriile conspirației. Primele supoziții ar fi acelea că Dan Condrea ar fi fost eliminat la cererea serviciilor secrete. Alte supoziții ar fi că acesta s-ar fi sinucis pentru că, în zona respectivă, nu există nicio curbă, drumul este drept și fără obstacole. Mai mult, anchetatorii au observat că nu existau nici urme de frânare. O altă variantă ar fi că persoana decedată nu ar fi patronul Hexi Pharma.

      Informațiile adunate până acum de anchetatori scot la iveală unele semen de întrebare privind acest accident. Pe lângă acestea s-ar mai adăuga și reacțiile unor oameni politici vis a vis de incident. Se pare că Dan Condrea era filat de ofițeri din cadrul Parchetului General. Informațiile nu au fost pentru moment, confirmate. El ar fi trebuit să fie audiat luni. Există și bănuiala că la mijloc ar fi o mână criminală.

      Reamintim, duminică după-amiază, Dan Condrea ar fi murit într-un accident produs în apropierea fabricii Hexi Pharma, între Buftea și Corbeanca, după ce a intrat într-un copac. Martorii ocular ai tragediei spun că mașina rula cu viteză foarte mare, de aproape 160 km/h. Mașina nu era a lui, ci a tatălui său. De regulă, Dan Condrea conducea un Porsche Cayenne o mașină mai sigură și mult mai puternică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =