BREAKING NEWS: 9 PERCHEZIȚII ÎN PRAHOVA LA PERSOANE SUSPECATE DE EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE DE BANI

0
1676

Autor: Daniel Țigleanu

        Miercuri dimineață, polițiștii din Prahova alături de jandarmi efectuează 9 percheziții atât la sediul unor societăți comerciale cât și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la peste 3.500.000 de lei.

        ,,Din cercetări, a rezultat că, în perioada 2011-2016, prin intermediul a 6 societăți comerciale, persoanele bănuite ar fi creat un circuit fiscal prin care ar fi înregistrat și declarat operațiuni fiscale nereale, cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor și impozitelor aferente. Ulterior, pentru a disimula proveniența sumelor rezultate, persoanele bănuite ar fi apelat la metode precum transferuri bancare, urmate de retrageri imediate de numerar sau rularea banilor prin mai multe conturi bancare” se arată în comunicatul IPJ Prahova.

        Cinci persoane vor fi aduse cu mandate la sediul poliției  pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Acțiunile se desfășoară în locații din municipiul București, precum și în județele Prahova, Ilfov și Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 26 = 27