TREBUIE SĂ OBȚINEȚI VIZA DE FLOTANT ? VEZI CE TREBUIE SĂ FACI

0
656

Autor: Loredana Lupu

Documente necesare pentru obținerea vizei de flotant:

Cerere tip (de la ghişeu);

Act de identitate (original şi copie);

Certificat de naștere (original şi copie);

Certificat de căsătorie dacă este cazul ( original şi copie);

Certificat de naștere pentru minorii sub 14 ani care însoţesc pe titular la locul de reşedinţă (original şi copie);

Actul cu care se face dovada dreptului de proprietate asupra locuinței unde se solicită reședința (original şi copie);

Contract de închiriere, comodat, schimb, donație ( între proprietar și chiriaș);

– Taxă timbru fiscal – 1 leu, (se plătește la Primărie) sau timbru fiscal.

 Acordarea vizei de resedinţă se face la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) al municipiului de care aparţine localitatea, în baza prezentării documentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here