OROARE ÎNTR-O LOCALITATE DIN JUDEȚUL CONSTANȚA. UN TÂNĂR DE 27 DE ANI A FOST RĂPIT DIN CASĂ, BĂTUT ȘI MAI APOI VIOLAT

0
1891

Autor: Newss.ro

      Scenele șocante au avut loc sâmbătă dimineață, în localitatea constănţeană Ciobanu. Tânărul, pe nume Marian, povestește că dormea în locuința fratelui său, care este plecat în străinătate. În jurul orei 5.00, acesta s-a trezit cu 3 bărbați în casă, toţi din Hârşova. Aceştia l-ar fi bătut şi apoi l-au luat cu forţa şi l-au băgat într-o maşină. Au mers prin localitatea Ciobanu, după care l-ar fi supus la pervesiuni sexuale. ,,Au intrat peste mine în casă, m-au bătut, m-au luat la ei în mașină, m-au sechestrat la ei în mașină, m-au plimbat și pe urmă m-au adus și  m-au lăsat acolo jos” a povestit tânărul. Cei trei sunt cunoscuți atât de localnici cât și de polițiștii constănțeni ca recidiviști. ,,Sunt într-o gașcă ce mai consumă etnobotanice de astea și nu mai contează cine e în fața lor … au dat cu mașina peste un cetățean, l-au bătut” spun oameni care recunosc faptul că se tem de cei trei.

        Rudele bărbatului sechestrat spun că acesta a fost filmat de cei trei care l-au amenințat că dacă merge la Poliţie o să pună imaginile pe Facebook. Localnicii spun că familia tânărului de 27 de ani este una modestă, muncitoare, care nu a cauzat probleme. În urmă cu o săptămână, aceleași persoane au mai bătut un frate de-al lui Marian, la fel şi acum un an.

     Polițiștii au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală, violare de domiciliu şi loviri sau alte violenţe.  Totodată, oamenii legii îi caută pe făptași, deoarece aceștia au dispărut imediat după ce au săvârșit oroarea. Când vor fi prinşi, suspecţii vor fi reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi cu propunere de arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =