TRAGEDIE ÎN NĂVODARI, JUDEȚUL CONSTANȚA. UN BĂIEȚEL DE DOAR TREI ANI A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT ÎNTR-O HAZNA

0
1264

Autor: Newss.ro

        Micuțul se juca în curte când, a scăpat pentru câteva minute de sub ochii părinților. A fost suficient cât să cadă în haznaua aflată în curtea casei. Când și-au dat seama ce s-a întâmplat, oamenii au sărit și l-au scos imediat de acolo, apoi au sunat la 112. Până la sosirea medicilor, la locul tragediei a ajuns un echipaj de poliție, care a luat copilul și a pornit in întâmpinarea ambulanței. ,,Eram în fața aprozarului și din sens giratoriu a venit poliția locală cu bebelușul. Era în pătură. L-a transferat în salvare și domnu` doctor s-a ocupat de bebeluș”, povestește un martor ocular al tragediei.

         Timp de mai bine de o oră, medicii de pe ambulanță au făcut eforturi supraomenești ca să îl readucă pe micut la viață. La un moment dat  copilul a început  să aibă din nou puls. Medicii au plecat imediat cu el către spitalul județean Constanța. ,,Pacientul în vârstă de 3 ani a fost resuscitat de un echipaj cu medic de la SAJ Constanța și după o oră de resuscitare s-a plecat la Spitalul Județean”ne-a declarat doctor Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța

       Ajuns la spital micuțul a fost prelut de o altă echipă de medici, însă câteva minute mai târziu inimoara lui a încetat să mai bată. Cazul a fost preluat de polițiști care vor încerca să afle ce s-a întamplat cu exactitate și dacă părinții micuțului au dat sau nu dovadă de neglijență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =