MOMENTE DE PANICĂ ÎN PLOIEȘTI

0
435

Autor: Newss.ro

        Comercianții din piața de flori din cadrul Halelor Centrale din Ploieşti s-au trezit, luni după-amiază, că, din senin, o parte din tavanul clădirii a căzut peste câteva tarabe. Panicați oamenii au alertat pompierii care au sosit la locul incidentului cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

        ,,Este vorba despre un tavan din rigips, acesta s-a desprins pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, cel mai probabil în urma infiltraţiilor”, a menționat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova. Tavanul prăbușit peste 4 tarabe de flori era din rigips. Comercianții au acuzat autoritățile locale că, deși au fost anunțate în repetate rânduri că o astfel de nenorocire s-ar putea întâmpla oricând, nu au făcut nimic. ,,Le-am spus faceți ceva la tavanul ăsta că s-ar putea să ne trezim cu el peste noi. Apa s-a infiltrat și normal că putea oricând să cadă. Dacă era cineva acolo? Ce făceau” a declarat unul dintre comercianți.

       De cealaltă parte, reprezentanții autorităților locale au spus că nu sunt fonduri suficiente pentru o reabilitare completă a pieței. Totuși, cu banii de care dispun vor încerca să facă treptat reparațiile necesare. Adminstratorul de Hale şi Pieţe a interzis florăreselor să mai desfăşoare activitatea comercială în acea zonă, urmând ca tarabele să fie mutate în alt loc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ