SERGENTUL ADRIAN VIZIREANU ERA ARBITRU DE FOTBAL ÎN LIGA A IIIA

0
1727

Autor: Daniel Țigleanu

          Până să plece în Afganistan, subofițerul buzoian, Adrian Vizireanu, căzut la datorie sâmbătă dimineață în apropiere de localitatea Kandahar, era un apreciat arbitru de fotbal. El a fost cel care a supravegheat, de la centrul terenului, mai multe meciuri din Liga a III a. Asociația Județeană de Fotbal, la scurt timp de la aflarea veștii tragice, a postat pe site-ul său un comunicat prin care își exprimă regretul privind moartea lui Adrian Vizireanu.

          ,,Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a celui ce a fost Adrian Vizireanu (arbitru de fotbal). A plecat, lăsând în urma tristete și durere. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace.(…)În semn de recunostinta și respect, înaintea tuturor jocurilor din campionatele organizate de A.J.F.Buzău în perioada 08 – 15.05.2016, se va ține un moment de reculegere în memoria fostului arbitru”, se arată în comunicatul A.J.F.Buzău.

          Reamintim,  plutonierul Iulian Dumitrescu şi sergentul Adrian Vizireanu, care au murit sâmbătă dimineață în Afganistan, erau militari de la forțele speciale la Unitatea de Operații Speciale din Crâng, municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

42 + = 44