CRIMĂ CU SÂNGE RECE ÎN COMUNA BRĂILEANĂ SCORŢARU NOU, DESCOPERITĂ LA 9 LUNI DE LA SĂVÂRȘIREA ACESTEIA

0
1814

Autor: Newss.ro

      Cadavrul unui nou-născut a fost găsit în haznaua unei gospodării din satul Pitulaţi, comuna Scorţaru Nou, judeţul Brăila, la 9 luni după ce a fost ucis. Crima oribilă a ieşit la iveală cu câteva zile înainte de sărbătorile de Paşte, când străbunica pruncului ucis a sesizat poliţia. Oamenii legii au dus vidanja în satul Pitulaţi pentru a scoate cadavrul micuţei.

      Vinovată de crimă se face Maria Iacob, de 22 de ani, care  făcuse copilul cu un alt bărbat, în timp ce soţul ei, Marian Iacob, era încarcerat pentru loviri cauzatoare de moarte. De teama lui, tânăra mamă şi-a ucis fetiţa nou-născută. În iulie anul trecut, Maria a băgat pruncul într-un sac de polietilenă şi l-a aruncat în latrină.

       Singurul martor al crimei a fost bunica lui Marian Iacob, la al cărei domiciliu locuia femeia acuzată de omor. Anul acesta, în Postul Paştelui, bătrâna din Pitulaţi s-a spovedit la preotul din sat. Atunci, ea a fost sfătuită să meargă la poliţie şi să dea totul în vileag, pentru a nu se face complice la crimă.

      Trupul micuţei ucise a fost dezgropat şi scos de către poliţiştii din satul Pitulaţi, cu ajutorul unei vidanje, în prezenţa procurorului criminalist. Maria Iacob a fost arestată pentru omor şi profanare de cadavre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 16 = 19