PATRU PERSOANE SUSPECTATE DE BRACONAJ CINEGETIC ŞI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ŞI MUNIŢIILOR DUSE LA SEDIUL IPJ BUZĂU

0
1442

Autor: Newss.ro

        Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase și polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au efectuat, vineri 29 aprilie,  5 percheziții domiciliare  pe raza localității Topliceni, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În urma perchezițiilor au fost confiscate peste 60 de Kg carne de vânat, 273 de cartușe neasigurate corespunzător, muniție de alte calibre decât cele pentru care erau autorizați precum și muniție confecționată artizanal.

         ,,Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada ianuarie – aprilie 2016, cele cinci persoane cu vârste cuprinse între 23 și 57 de ani, au braconat un exemplar de porc mistreţ şi un căprior” se arată în comunicatul IPJ Buzău. Patru persoane au fost conduse la sediul inspectoratului pentru audieri. Perchezițiile au avut loc într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 + = 84