ALERTĂ PE DRUMURILE DIN ROMÂNIA

0
1321

Autor: Newss.ro

          INFOTRAFIC anunță că, pentru a doua parte a zilei de luni, circulaţia se va intensifica pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi. Este vorba despre DN5 Giurgiu – Bucureşti, DN1 Braşov – Bucureşti, Autostrada Soarelui, autostrada A1 Piteşti – Bucureşti, DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Piteşti, DN65 Slatina – Piteşti, DN2 Suceava – Bucureşti şi DN6 Alexandria – Bucureşti.

          Conform aceleiași surse, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa este posibil să se formeze o coloană de autovehicule la staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului, în cazul în care mai mulţi șoferi vor alege această modalitate de plată.

         Infotrafic mai anunță că autovehiculele pot trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să fie plătită în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, ,,la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 – număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS”.

          Tocmai pentru a se evita producerea unor incidente nedorite, polițiștii le recomandă șoferilor să păstreze o distanţă suficientă în mers, astfel încât să poată opri în condiţii de siguranţă în cazul în care autovehiculele din faţă frânează brusc şi să nu se angajeze în depăşire pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =