MOARTE SUSPECTĂ ÎN LOCALITATEA VRÂNCEANĂ VOETIN

0
1527

Autor: Mihaela Iordache

       Un bărbat de 38 de ani, din București, a fost găsit mort în această dimineață în apropierea haltei CFR, din localitatea vrânceană Voetin. Cadavrul a fost găsit chiar lângă forajul nr. 15, din frontul de captare de la Voetin, administrat de Compania de Apă Buzău. Angajații societății făceau rondul de dimineață, moment în care au văzut o maşină pornită cu portiera deschisă.

         La câțiva metri de autoturism zăcea trupul bărbatului fără suflare. Imediat oamenii au sunat la 112, iar la fața locului a venit o ambulanță, dar și echipaje ale Poliției. Rudele tânărului spun că bărbatul plecase de acasă de seara trecută la stupii de albine pe care ii avea lângă lanurile de rapita.

       Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, locuia în București, însă  venea deseori la Râmnicu Sărat pentru a îngriji stupii de albine, pe care îi deţinea împreună cu fratele său, apicultor. Rudele sunt șocate de moartea fulgerătoare a acestuia, mai ales că nu ştiau să aibă probleme de sanatate.

        Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transporat la Serviciul de Medicină Legală Buzău pentru efectuarea necropsiei. Totodată, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

26 + = 30