VEZI MOTIVUL PENTRU CARE FOSTUL PRIMAR AL COMUNEI BUZOIENE CERNĂTEȘTI, VALERICĂ ȘERCĂIANU A DAT ÎN JUDECATĂ PENITENCIARUL FOCȘANI

0
1223

Autor: Newss.ro

          Daune de 10.000 de lei. Atât cere Penitenciarului Focșani, fostul primar al comunei Cernătești, din județul Buzău, Valerică Șercăianu. Acesta a omorât două ploșnițe pe care le-a pus într-un plic, ca dovadă, și le-a trimis la Judecătoria Focșani. El a atașat apoi și o cerere de chemare în judecată. Șercăianu intenționează astfel să tragă un semnal de alarmă privind condițiile din Penitenciarul Focșani. Acesta ar fi menționat în cererea de chemare în judecată că, din cauza ploșnițelor el s-ar fi imbolnăvit.

          Valerică Șercăianu a fost condamnat pentru ucidere din culpă și, recent, a fost eliberat condiționat. El avea de ispășit trei ani de detenție iar magistrații au dispus și interzicerea mai multor drepturi, anularea permisului de conducere pe o perioada de trei ani și obligația de a achita familiei fetei decedate daune materiale de circa 300.000 de lei.

          Valerică Șercăianu și alături de un alt șofer implicat în accident, Claudiu Nițu se fac vinovați de moartea unei fete de 15 ani și de rănirea gravă a alteia. Pe 21 mai 2013, cele două se întorceau acasă de la școală, când au fost lovite în plin de mașina de teren condusă de Șercăianu, care era băut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 36