TRAGEDIE ÎN LOCALITATEA COBADIN, JUDEȚUL CONSTANȚA. O FETIȚĂ DE DOAR UN AN A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT ÎNTR-O HAZNA

0
1529

Autor: Newss.ro

         Tragedia s-a produs în timp ce mama copilei spăla rufe iar mătușa făcea treaba prin curte. Femeile susțin că au scapat-o din ochi pe fetiță doar câteva secunde. A fost însă suficient ca ea să se îndeparteze de ele și să cadă în gol 4 metri în haznaua din curtea casei. Când a văzut trupul firav al copilului zăcând în groapa cu apă, mama a început să strige după ajutor. Un vecin a auzit țipetele de disperare și a dat fuga să vadă ce se întamplă. Omul a sunat imediat la 112, iar până la sosirea medicilor a încercat chiar el să îi acorde primul ajutor copilei. ,,Ce mi-a spus doamna doctor prin telefon să apăs pe abdomen, de două ori suflat, 15 apăsări, de două ori iar suflat în guriță. Groapa nu are mai mult de 2-4 metri și jumătate în care 50 de centimetri este apă” povestește bărbatul. A ajuns și un echipaj de la Ambulanță însă medicii nu au mai putut face nimic pentru copilă.
La mai bine de două ore de la tragedie, nimeni de la Serviciul de Protecție Socială al primăriei nu avea habar de cele întâmplate. Asta în condițiile în care familia copilei este una dezorganizată: tatăl este în închisoare, iar mama, care mai are înca doi copii, abia reușește să îi întrețină. ,,Nu ne-a anunțat nimeni, ce altfel nu credeți că mă duceam acolo? Pe mine personal, poliția locală nu m-a anunțat. Poate l-a anunțat pe domnul primar” a declarat, vădit iritat, viceprimarul localității Cobadin.
Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă și o vor audia în zilele următoare pe mamă. Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului au intrat și ei pe fir. Femeia ar putea fi decăzută din drepturi, iar ceilalți doi copii ar putea ajunge într-un centru de plasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 19 = 25