OFIȚER DE ARMATĂ DIN SULINA ARESTAT DE D.I.I.C.O.T. PENTRU TRAFIC DE DROGURI

0
1562

Autor: Newss.ro

            Procurorii D.I.I.C.O.T. Tulcea au arestat luni, 18 aprilie, pentru 24 de ore, un caporal al Unităţii de Radiolocaţii Sulina, pentru trafic de droguri de risc. Totodată, el a fost reținut și pentru comercializarea produselor pe care le deținea. Anchetatorii au stabilit că în perioada 2014- 2016, militarul a cultivat, deținut, oferit și în final, comercializat cannabis mai multor consumatori de pe raza oraşului Sulina.

          Totodată, în urma unor percheziții domiciliare au descoperit că bărbatul avea o adevărată plantație de cannabis. Astfel, au fost confiscate 1.920,5  grame de cannabis dar şi alte bunuri de interes pentru cauză. Mai exact, lămpi speciale pentru înflorirea plantelor de cannabis, ventilatoare, dispozitiv de măsurat temperatura şi umiditatea, dezumidificator, pământ, grinder metallic și un cântar.

          ,,Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie  Tulcea – Serviciul de Acţiuni Speciale, Poliţiei  oraş Sulina şi Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării și împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea. El a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă” se arată în comunicatul D.I.I.C.O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =