UPDATE: ,,POȘTAȘII BUZOIENI NU POT FI CUMPĂRAȚI ATÂT DE UȘOR”

0
1817

Autor: Tatiana Botiță

         Declarația aparține fostului director al Poștei Buzău, Ovidiu Anghel, candidat la Primăria Buzău din partea PNL la alegerile locale din aces an, vis a vis de întâlnirea de ieri seară cu ușile închise, dintre angajații Poștei și mai marii din PSD. Aceștia au fost convocați, pe bază de ordin de serviciu, de însuși directorul instituției, Faustin Scântei, pentru a primi instrucțiuni privind  suținerea candidatul social-democrat la Primăria Buzău, Constantin Toma.

        Ovidiu Anghel crede că postașii sunt niște oameni onești care nu pot fi cumpărați cu o masă și nici păcăliți ușor. ,,E o mare prostie și a conducerii locale a Poștei și a domnului Toma, dacă își închipuie că cu o friptură pot cumpăra voturi sau pot cumpăra simpatie. E o mare prostie din toate punctele de vedere, pentru că factorii poștali sunt oameni deosebiți, oameni integri, oameni inteligenți, ce nu pot fi convinși cu astfel de argumente. Niciodată nu o să-i convingă cu astfel de argumente” a declarat liberalul.

       Candidatul la Primăria Buzău din partea PNL la alegerile locale din 2016,  Ovidiu Anghel afirmă că și-ar dori ca liderii PSD să-i invite la masă nu doar pe postași, ci și pe foștii angajați ai firmei Romet, la care este patron Constanstin Toma, care au fost concediați în anii de criză. ,,Nu cred că acțiunea domnului Toma va avea success. Mai mult decât atât, dacă tot a început să facă pomeni electorale, ar fi bine să-i invite pe cei 4.000 de angajați pe care i-a dat afară de la Metalurgica să-i invite la masă. Să vedem ce părere au cei 4.000 de angajați?” a explicat Ovidiu Anghel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =