LA BUZĂU, PNL ȘI PRM MERG ÎMPREUNĂ ÎN ALEGERILE LOCALE ?

0
1594

Autor: Mihaela Iordache

       Mai sunt doar câteva săptămâni până la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale, iar liderii partidelor mici poartă negocieri pentru parafarea unor alianțe politice care să le aducă un scor cât mai mare în alegeri. Deși pentru moment, la nivel de țară nu s-a stabilit nimic, totuși la Buzău, se pare că PRM poartă negocieri cu un partid important din județul Buzău. ,,Și la această oră, suntem în discuții cu un partid mai mare. Dacă vor accepta o alianță în condițiile noastre, și noi avem întotdeauna condiții decente, raportate strict la realități, există posibilitatea să facem o alianță cu un partid mai mare” a declarat președintele PRM Buzău, Edmond Buga Sfinteș.

          Acesta a mai adăugat că în ultima perioadă formațiunea sa a fost asaltată cu oferte și a purtat negocieri cu mai multe partide. Din motive diverse, discuțiile nu s-au concretizat în alianțe. ,,Partidul România Mare face un apel la toate partidele mici să vină alături de Partidul România Mare în această campanile electorală să-l susțină pe candidatul nostrum la Primăria Râmnicu Sărat, domnul Viorel Horjea și lista de consilieri a PRM, pentru că aici vor fi respectați, va fi fiecare pus la locul lui. Venim cu acest apel pentru că anterior au venit dinspre membrii acestor partide tot felul de semnale că ar dori să participle la această bătălie electoral alături de noi” a explicat Sfinteș.

       Potrivit unor surse, formațiunea politică la care face referire liderul PRM Buzău este Partidul Național Liberal. Aceleași surse confirmă că seara trecută liderii celor două partide au bătut palma pentru o alianță la nivelul județului Buzău, iar în acest moment se așteaptă doar acordul liberalilor de la nivel central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

32 + = 38