SEARA SURPRIZELOR ÎN TURUL SFERTURILOR UEFA CHAMPIONS LEAGUE

0
1792

          În duelul dintre Wolfsburg şi Real Madrid, nemţii s-au impus cu 2-0, producând astfel, cea mai mare surpriză a acestei ediţii de UEFA Champions League. Totodată ei au provocat şi prima înfrângere a spaniolilor în acest sezon european. În minutul 18, Rodriguez îl învinge pe Navas cu un şut imparabil după ce Wolfsburg a primit un penalty în urma faultului lui Casemiro asupra lui Schurrle. După numai 7 minute de joc, Arnold îl învinge şi el pe Navas, portarul galacticilor, cu un şut din apropiere.

          Cealaltă dispută din prima manşă a sferturilor de finală a UEFA Champions League, dintre PSG și Manchester City s-a încheiat în mod surprinzător 2-2. În minutul 14, francezii primesc un penalty după ce David Luiz a fost faultat în careu de Sagna. Zlatan a executat în forţă, dar Hart a intervinit incredibil iar scorul rămâne egal, 0-0. Primii care deschid scorul sunt englezii. În minutul 38, De Bruyne primeşte o pasă de la Fernandinho şi îl învinge pe Trapp cu un şut în forţă. În minutul 41, este rândul francezilor să înscrie prin Zlatan după o greşeală imensă făcută de Fernando. După numai 15 minute de joc din repriza a doua, Rabiot îl învinge pe Hart cu un şut din apropiere. Astfel, tabela de marcaj arăta PSG – Manchester City  2-1. În minutul 72, englezii egalează prin Fernandinho, după o greşeală în lanţ a apărării gazdelor.

          Returul sferturilor UEFA Champions League vor avea loc săptămâna viitoare care, se anunță extrem de dificilă. Duelurile din semifinale vor fi aflate pe 15 aprilie. Meciurile din penultimul act se vor disputa pe 26 și 27 aprilie respectiv pe 3 și 4 mai. Finala UEFA Champions League va avea loc pe 28 mai, pe San Siro din Milano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =