DUELUL TITANILOR ÎN SFERTURILE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

0
1597

Autor: Eduard Negoci

       Astăzi sunt programate primele partide din sferturile de finală ale celei mai importante competiţii UEFA Champions League. Meciurile se vor juca tur-retur, pe 5-6 şi 12-13 aprilie.

BARCELONA – ATLÉTICO  MADRID

       După ce în weekend, Barcelona s-a duelat în El Clasico cu Real Madrid, extratereștrii îi vor întâlni în această seară, în sferturile din Champions League, pe elevii lui Diego Simeone – Atlético Madrid. Cele două echipe s-au mai duelat, în aceeași fază a Ligii Campionilor, în sezonul 2013/2014. Atunci, madrilenii au trecut în semifinale după scorul de 2-1, la general.

Echipe probabile:
Barcelona: Ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Rakitić, Busquets, Iniesta – Messi, Suárez și Neymar.

Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Lucas, Godín, Filipe Luís – Gabi, Saúl, Augusto, Koke – Griezmann și Torres.

BAYERN MÜNCHEN – BENFICA LISABONA

      Celălalt super duel din sferturi se anunță a fi cel dintre campioanele Germaniei și Portugaliei. Bayern München vine după calificarea cu emoţii obţinută în prelungiri, în faţa echipei Juventus, în timp ce Benfica Lisabona a trecut de Zenit, cu 3-1. Sezonul trecut, în aceeași fază a competiției, Bayern pierdea prima manșă în fața altei echipe portugheze, FC Porto. Totuși, bavarezii s-au calificat în semifinală după victoria din retur.

Echipe probabile:
Bayern München: Neuer – Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat – Alonso, Vidal – Coman, Ribéry – Müller și Lewandowski.
Benfica Lisabona: Ederson – André Almeida, Lindelöf, Jardel, Eliseu – Fejsa, Renato Sanches, Gaitán, Pizzi – Jonas și Mitroglou.

         Și pentru ziua de miercuri, se anunță alte două dueluri spectaculoase. Galacticii de la Real Madrid vor juca în deplasarea din Germania, pe Volkswagen Arena, cu echipa Wolfsburg. După ce în optimi, PSG a trecut de campioana Angliei, Chelsea, în sferturile de finală, campioana Franței va întâlni tot o grupare engleză, de această dată pe Manchester City.

          Meciurile din penultimul act se vor disputa pe 26-27 aprilie şi 3-4 mai, iar finala UEFA Champions League va avea loc pe data de 28 mai, pe San Siro din Milano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + = 28