BREAKING NEWS: INDEPENDENTUL PAUL NEGOIȚĂ CANDIDEAZĂ DIN NOU PENTRU PRIMĂRIA BUZĂU

0
2006

Autor: Dana Sin

         După ce a candidat ca independent la alegerile locale din 2012 pentru funcția de primar, preotul Paul Negoiţă, urmează să-şi lanseze din nou candidatura pentru fotoliul de la Palatul Comunal.

         În urmă cu câteva minute, pe pagina sa de facebook, Negoiță a transmis un mesaj buzoienilor prin care își anunță intenția sa de a intra în lupta pentru primărie: ,, Buzăul nostru drag merită mai mult! Aici trăim, aici ne creștem copiii. Deci ne pasă! Nu putem fi pentru totdeauna trași pe sfoară, pe sfoara timpului și a irosirii zilelor și anilor în speranța căa anii care vor veni vor fi mai buni. Vor fi doar dacă îi facem să fie. Perfecți nu vor fi, dar mai buni se poate. Cred în libertate, cred în înțelepciune, cred în viitor. Buzăul are nevoie de noi să dăm pagina istoriei! E vremea! Pare imposibil, dar este realizabil. 2016 va fi anul buzoienilor.”

         Acest lucru ar putea însemna autosuspendarea sa pe o perioadă de 60 de zile de la Parohia din Cartierul Micro XIV, pe durata precampaniei și campaniei electorale. Se pare că acesta ar fi primit deja binecuvântarea Sfântului Sinod întrunit al BOR.

         În alegerile locale din 2012, Negoiță care a candidat tot ca independent, a obținut un procent de peste 30 la sută din voturile valabil exprimate ale buzoienilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 58 = 66