ADRIAN NEAGU, REALES PREȘEDINTE A.C.E.R.

0
1705

      Eveniment important ieri pentru comunitatea cabliștilor din ţară. Asociaţia de comunicaţii electronice din România – AceR, a organizat, în localitatea buzoiană Haleș, Adunarea Generală a asociației. În cadrul ședinței, buzoianul Adrian Neagu, directorul general al SC TV Sat 2002, a fost reales în funcția de președinte al ACeR. Asociația este constituită din companii independente de comunicaţii din toată țara.

      Adunarea Generală a Asociaţiei de Comunicaţii electronice din România – AceR a avut loc în localitatea Haleș, județul Buzău. Principalele puncte aflate pe ordinea de zi a ședinței au vizat aprobarea bilanțului contabil al asociației pe 2015, modificarea statutului cu scopul de a facilita primirea de noi membri dar şi dezbateri privind obiectivele asociației cabliștilor pentru următoarea perioadă.

     Totodată, în cadrul Adunării Generale, a fost ales un nou comitet director al asociaţiei precum şi preşedintele AceR, buzoianul Adrian Neagu, directorul general al SC TV Sat 2002. Ca și până acum, principalul obiectiv al conduerii ACeR este acela de a reprezenta societățile de cablu în raport cu instituțiile publice de reglementare în domeniul comunicațiilor, dar și cu cele locale.

    A.C.e.R. este o organizație profesionala care are ca scop promovarea intereselor companiilor membre și de asigurare a unei competiții corecte în piața de comunicatii electronice prin cablu, satelit sau IPTv. ACeR este constituită din companii independente de comunicaţii, operatori de cablu, satelit și IPTv din toată ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + = 11