DEBUT CU DREPTUL

0
2165

Debut cu dreptul pentru rugbiștii de la Stejarul Buzău în grupa a doua valorică a Cupei României. Elevii lui Costică Merșoiu au câștigat lejer partida disputată în weekend, pe teren propriu, împotriva formației CSUAV Arad, scor 20 – 5. Runda viitoare, Stejarul se va deplasa la Petrosani.

Stejarul Buzău n-a avut nici o emoţie la primul meci oficial al anului. Întărită masiv în această iarnă cu foşti internaţionali, jucători cu o uriaşă experienţă în SuperLigă, echipa buzoiană nu le-a lăsat nici o şansă celor de la CSUAV Arad, sambătă dimineaţă, în Parcul Tineretului, în prima etapă din Seria Roşie a Grupei a 2-a valorice a Cupei României la rugby. Formaţia pregătită de Costică Merşoiu s-a impus cu scorul de 20-5, în urma a trei eseuri, unul transformat şi a unei lovituri de pedeapsă, acumulând astfel primele 4 puncte în clasament.

Etapa viitoare, programată sâmbătă, Stejarul Buzău va evolua, în deplasare, cu Ştiinţa Petroşani. Din Seria Roşie, alături de Stejarul, CSUAV Arad și Stiinta Petrosani, mai face parte şi CS Mănăştur Cluj. Rugbiştii buzoieni au ca obiectiv cîştigarea trofeului la nivel D.N.S., ceea ce le-ar aduce automat calificarea în sferturile competiţiei, alături de formaţiile din SuperLiga Națională.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =