REFUZĂ LAPTELE ŞI CORNUL

0
1806

Speriați de cazurile de toxiinfecții alimentare din ultima perioadă, mai multi parinti din Rm. Sarat au anuntat şcolile ca nu mai doresc pentru copiiilor produse din programul

„laptele si cornul”. In aceaste condiţii, autoritatile au propus ca produsele refuzate sa fie donate catre asociatia de protectia animalelor „Caini fericiti”. Unii parinti au acceptat aceasta idee altii nu.

 

In ultima perioada, în mai multe judeţe din ţară, zeci de copiii au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare, dupa ce ar fi consumat produsele distribuite in cadrul programului national ”Cornul și Laptele”. Speriati de asemenea incidente, mai multi parinti din Rm. Sarat au anuntat şcolile ca nu mai doresc astfel de produse pentru copiii lor. Oamenilor le este teama ca sanatate copiilor sa nu fie pusa in pericol.

 

În aceste condiţii, autoritatile locale au propus ca produsele refuzate sa fie stranse si donate catre asociatia de protectia animalelor „Caini fericiti”. Unii parinti au acceptat aceasta idee, altii nu.

 

In cadrul programului national ”Cornul și Laptele” nu exista procedura de retur, iar reglarea se face de la o zi la alta. Astfel, produsele ramase care sunt in termenul de valabilitate si depozitate in spatii corespunzatoare, pot fi distribuite copiilor in ziua urmatoare. Din momentul in care elevii primesc cornul si laptele, fiecare este raspunzator de ceea ce face cu ele. Daca unii inca le consuma, alti elevi din clasele mai mari le arunca direct la gunoi sau le iau acasa pentru animale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 + = 90